SOMMARENS MUST-HAVES!

Sommarsäsongen kommer ju inte bara med den efterlängtade semestern utan bär även med sig ett gäng nya skönhetsbehov! Som till exempel solskydd, en lättare basprodukt eller något som kompenserar för alla sommarens fester. Vi har listat redaktionens absoluta skönhetsmåsten!

 

CC CREAM
När det är varmt är det skönare att använda sig av en lättare basprodukt som döljer skavanker och jämnar ut hudtonen - då är en CC cream perfekt! Vi väljer att använda Cliniques Superdefence CC cream med SPF30 som vårdar samtidigt som den ger oss en lysterrik och jämn hy! Här(klick!) hittar ni den!

 

WATERPROOF
När det finns chans till spontanbad är det ju ganska skönt att veta att du inte kommer se ut som en tvättbjörn när du kommer upp ur vattnet. Om din favorit inte finns i en vattenfast variant kanske det är dags att testa en ny? Här(klick!) hittar du ett stort urval av vattenfasta mascaror.

 

SOLSKYDD
Det är givetvis obligatoriskt att skydda hud och hår med ett bra solskydd, en av våra favoriter kommer från svenska varumärket EVY och är en lätt, doftfri mousse som direkt sjunker in i huden. Till skillnad från de flesta andra solskydd, som du ofta måste återapplicera varannan timme, håller det här i upp till hela sex timmar (!) – även om du svettas och badar. Moussen fungerar för alla hudtyper och vi väljer att applicera den över ansikte och kropp men även i håret. Evys solskydd hittar ni här(klick!).

 

ANSIKTSMASK
När huden känns torr och stram är räddaren i nöden en återfuktande ansiktsmask! Peter Thomas Roths Cucumber Gel Masque är en långtida favorit som boostar huden med en massa fukt och lämnar den mjuk och len. Man kan även applicera den runt ögonområdet och den passar även de mest känsliga hudtyper! Ni hittar den här(klick!). 

 

WIPES
När man flänger mellan strandstolen, hotellrum och fester är våtservetter en fantastisk lösning för att hålla sig fräsch! Vi älskar de här(klick!) från Ole Henriksen som effektivt och skonsamt tar bort smink och smuts utan att torka ut huden. De innehåller även vitamin C, reparerande Q10, mikroalger och grönt te – vilket hämmar nedbrytningen av kollagen.

 

BRONZINGPUDER
En solkysst hy är riktig snygg att accentuera med ett skimrande solpuder! Applicera det där solens strålar träffar först – så som kindben, panna, näsa och över nyckelben. Vår favorit den här sommaren kommer från Isa Dora och du kan hitta det här(klick!).

 

AFTER SUN
Har du råkat vara lite för länge i solen? Då är ett måste en lugnande och svalkande after-sun produkt. Vi kommer använda den här(klick!) smarta sprayvarianten från Le Tan som innehåller uppfriskande Aloe Vera-gel som hjälper till att kyla ner, lugna och mjuka upp huden samt återställa fuktbalansen efter solexponering. Vi förvarar den helst i kylskåpet för en extra kylande effekt!

 

NÄR NI ANGER KODEN BYOU100 I KASSAN PÅ BANGERHEAD.SE(KLICK!) FÅR NI JUST NU 100KR ATT HANDLA FÖR(vid köp över 500kr)!

 

 

*Inlägget är producerat i samarbete med Bangerhead.se.