SNYGGASTE BEAUTY LOOKERNA FRÅN MTV VIDEO MUSIC AWARDS

För ungefär en vecka sen gick den årliga MTV VMA gala av stapeln - en stjärnspäckad tillställning som inte bara bjöd på sjönsång och underhållning utan även på en massa härlig beautyinspiration. Vi har valt ut våra favoritlooks från röda mattan!

 

ARIANA GRANDE
...matchade den överdimensionerade höga hästsvansen med en ren kattig makeuplook helt perfekt!

 

BEYONCÉ
...var som vanligt vrålsnygg, den här gången i en håruppsättning med en inbakad fläta, en naturlig bas, ljusrosa läppar, svart eyeliner och en rödaktig ögonskugga. 082916-celebs-beyonce-vmas-red-carpet-arrival-2016

TAYLOR HILL
Ja, det blir sällan fel när man är supermodell som Taylor men vi bara älskar hennes look! Knuten med lösa slingor som faller ned över ansiktet, den överdimensionerade skuggade svarta eyelinern med guldglitter i ögonvrån och de rosa, glansiga läpparna.


KIM KARDASHIAN
Kim har verkligen lyckats ta den fixade beachlooken från strandrestaurangen till röda mattan. Vi älskar det rufsiga håret och enkla makueupen med mycket lyster.

 

NAOMI CAMPBELL
Behöver vi säga att det vi fastnat för lite extra i Naomis look är de glittriga, röda läpparna?!


ZARA LARSSON
sist men definitivt inte minst...den här skönheten är makalöst snygg i sitt silverblonda slickade hår, markerade läppar och svarta kattiga eyeliner.
zara-larsson-mtv-vma-red-carpet-2016-billboard-1548