Smith & Cult till Sverige

 
Med en kollektion bestående av hela 38 stycken nyanser paketerade i en galet snygg flaska, lanseras nu äntligen det coola nagellacksmärket Smith & Cult i Sverige!
 
Varumärket grundades i USA av Dineh Mohajer och Jeanne Chavez och namnet står för varumärkets två kontrastrika sidor - Smith representerar den eleganta kvinnan medan Cult den mer edgy och busiga sidan som tänjer på gränserna. Nagellacken har en 5-free formula(vilket innebär att man hoppat över 5 farliga kemikalier), är long-lasting och ger en fin, glansig finish. Den snygga designen på flaskorna kommer i tre olika utföranden, detta genom att de olika guldlocken skiljer sig åt i formen. Alla nyanser har döpts efter minnen och händelser i grundarnas egna liv och exempel på namn är  Stockholm Syndrom, Above it All och Psycho Candy.  Ni kommer från och med nu kunna hitta de härliga lacken på NK och utvalda salonger runt om i landet och priset ligger på 239 kr.
 
Pst! Vi kan även redan nu skvallra om att varumäkret kommer utöka sitt sortiment med ännu en produktkategori i höst - mer info kommer då...