MORGONTRÖTT?! VÅRA TIPS FÅR DIG ATT KOMMA HEMIFRÅN SNABBARE PÅ MORGONEN!

Tillhör även du skaran av morgontrötta själar som helst använder tiden till att dra dig några minuter extra på morgonen? Då kan de här tipsen vara väl värdefulla för att spara tid och komma snabbare hemifrån på morgonkvisten!

 

SNABBA MAKEUPEN
Om du vägrar lämna huset utan smink är ett bra tips för att spara tid att använda multiprodukter som du kan applicera på flera ställen. Använd till exempel samma produkt på ögonlock, kinder och läppar och för att täcka ojämnheter kan det vara perfekt att använda en cremeconcelaer som även fungerar som foundation.

 

SKIPPA ANSIKTSTVÄTTEN
Istället för att tvätta ansiktet men vatten och rengöring kan du istället fräscha upp huden med hjälp av  ansiktswipes! Det finns väldigt många olika varianter att välja mellan och det går på bara några sekunder att få en uppfräschad hud!

 

NATURLIGA VÅGOR
Rätt skönt att vakna upp med naturliga lockar på morgonen va? Innan du går och lägger dig vänder du bara huvudet upp och ner och snurrar upp håret i en knut på toppen. Fäst den löst så att det inte sliter och gör det helst med nytvättat och fuktigt hår. Skaka ut håret på morgonen och njut av dina mjuka, naturliga vågor.

 

BB- ELLER CC-CREAM
Här kan du spara ordentligt med tid genom att slippa applicera både dagkräm, SPF och foundation! Hitta en variant som har en bra nyans och rätt täckningsgrad för just din hy.

 

LAGA LACKET
Nyss målat naglarna men ändå lyckats få den där irriterande flagan i nagellacket? Det finns ett smart tips för att gör en snabb lagning! Doppa undersidan av din fingertopp i nagellacksremover och gnid försiktigt in det över flagan - arbeta mot tippen av nageln. Det jämnar nämligen ut kanterna mellan lacket och luckan. Dutta sedan i lite nytt lack på den tomma platsen eller gör ett nytt tunt lager över hela nageln. Låt det torka under något minut och borsta sedan på ett överlack. Done and done!

 

TORRSCHAMPOO
Det här är ingenting nytt under solen men om ditt hår känns smutsigt – ta till torrschampot i hårbottnen och kamma igenom ordentligt. Avsluta med att applicera några droppar hårolja eller vårdande leave –in spray i längderna så det inte ser stripigt ut.

 

PACKA VÄSKAN
Se alltid till att ha extra produkter i väskan – då kan du bara bättra på eller korrigera din makeup och hår under dagen.

 

TOFSEN ELLER HÅRBANDET
Om du sätter upp eller täcker håret med någon tjusig håraccessoar kommer ingen märka att du inte hunnit tvätta håret. Enkelt, eller hur?