MONKI MAKEUP

Vi måste få börja med att säga -  äntligen! Igår lanserades nämligen klädkedjan Monki sin nya makeupkollektion vid namn "face it babe", som fyllts av lekfulla och snygga produkter som matchar varumärkets image.

Sortimentet som lanserads igår(17mars) består av make-up-produkter, verktyg och accessoarer och har utvvecklats för att vara både praktisk och rolig. Produkterna har namngetts med lekfulla namn som ”Get Lippy”(läppstift), ”Nailed it”(nagellack) och ”Lash lash baby”(mascara).

- Vi älskar smink på Monki, men som ett sätt att sätta färg på ditt liv - förklarar Minna Guan, Beauty concept manager på Monki. Vår make-up-kollektion, liksom våra kläder, handlar mindre om att dölja och mer om att visa upp sig och utforska sin personliga stil. Vi vill erbjuda något nytt och spännande, säger Minna. Smink kan boosta och fylla dig med energi och det är exakt det vi vill ge våra kunder!

Med kollektionen följer även den vrålsnygga paketeringen som pryds av illustratören Santtu Mustonens grafiska tolkning av Monki World.

Priset på produkterna är plånboksvänliga och ligger mellan 50-100 kr.