LÄR KÄNNA SUSANNE

Vem är Susanne?
Ja var ska jag börja haha - utöver att jag driver den här portalen och min blogg, jobbar jag som skönhetsredaktör på magasinet Plaza Kvinna. Jag bor tillsammans med min lilla hund och fästman på Östermalm i Stockholm och som kontrast till min något ytliga yrkesinriktning så absolut älskar jag djur och natur.


Vad får vi läsa om i din blogg?
Ni får läsa om mitt vardagliga liv, träning och resor men så klart mestadels om skönhetsrelaterade saker, som produkt- och skönhetstips men även om behandlingar och inspiration.


Har du något användbart skönhetstips som du tycker vi borde ta del av?
Jag har länge varit en dyrkare av ansiktsspray! Det gör att makeupen fixeras på ett snyggt sätt och håller huden återfuktad och fräsch under dagen. Hmm och var noga med din hudvårdsrutin, framför allt rengöringen - och använd alltid SPF(minst 15).

Berätta en sak som vi inte vet om dig.
Jag är från Båstad i Skåne och innan jag flyttade upp till Stockholm jobbade jag bland annat som professionell hästskötare. Jag importerade även en häst från Portugal som jag red in och sålde i Sverige. Sen jobbade jag även som bartender – men jag har tyvärr glömt allt haha.

Hur sminkar du dig när du vill känna dig extra snygg?  
Jag lägger extra tid på min bas och adderar en lite mörkare sotning runt ögonen. Annars är den väldigt lik min vardagslook i nyanserna.

Om du bara fick välja att bära en makeupdetalj, vilken skulle det vara?
Åh vad svårt, det skulle nog bli basen…eller brynen.

Favoritskönhetstrend inför vår och sommar?
Åh jag älskar ett rosa eller persikofärgat rouge, men det har jag i och för sig året om haha. Annars tycker jag att en återkommande trend är den bronziga/guldiga makeupen som gärna får gå genom hela sminkningen - från bas till ögonskugga. Sen gillar jag även flättrenden som fortfarande håller i sig – så snyggt!

Dina tre favoritprodukter just nu?
Youngblood Natural Loose Mineral Foundation.
Smoothing Primer Powder från Make Up Store.
RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer med SPF 25 från Paula’s Choise

 

LÄS SUSANNES BLOGG HÄR!