LÄR KÄNNA MOA

Moa Hedström är en av våra bloggare här på BYOU och för att vi ska få lära känna henne lite bättre har vi ställt några snabba frågor!

Vem är Moa?
En 25 år gammal tjej från de norrländska skogarna med en brinnande passion för make up och skönhet. 

Vad kommer vi få läsa om i din blogg?
På min blogg kommer jag dela med mig av makeups anpassade till både vardags och fest men även lite mer kreativa looks som tänjer på gränserna. Jag kommer bjuda på inspiration och tips inom skönhet, mina favoriter, bästa tips och trix samt bildtutorials. Förhoppningsvis kommer även tutorials i rörligt format i framtiden!

Har du något användbart skönhetstips som du tycker vi borde ta del av?
Mitt bästa skönhetstips är vatten, vatten, vatten! Bara genom dricka ordentligt med vatten varje dag så ger du bland annat din hy, ditt hår och dina naglar en boost som inte bara känns inifrån utan också syns på utsidan. 

Hur sminkar du dig när du vill känna dig extra snygg? 
När jag vill känna mig extra snygg så toppar jag alltid min look med ett par riktigt fylliga och snygga lösögonfransar. Favoritfransarna är för tillfället "gorgeous" from Make up store. 

Om du bara fick välja att bära en makeupdetalj(t.ex läppar, ögonbryn, bas), vilken skulle det vara?
Jag vill säga bryn, men jag har redan ganska markerade och fina bryn naturligt så jag måste säga bas med myyycket lyster. 

Dina tre favoritprodukter just nu?
Isadoras BB-cream, Make Up Stores fransar "gorgeous" och min äääälskade beauty blender - jag vill inte leva utan den!

Läs Moas blogg HÄR!