LÄR KÄNNA LINA EKH

Vem är Lina?
Jag är en 29 år gammal tjej, ursprungligen från Småland, som flyttade upp till Stockholm 2005 för att bli makeupartist! Sedan dess har jag under många år arbetat som utbildare, butikschef och regionschef för ett känt kosmetikmärke. Jag har jobbat och inspirerat världen över när det kommer till smink och försäljning. Sedan 2013 frilansar jag som makeupartist på heltid och startade då samtidigt bloggen! Jag har en stor passion för fotografering, mat, resor och är fullkomligt nerkärad i min pojkvän som är från Argentina!

Vad kommer vi få läsa om i din blogg?
Man kan säga att det är en ganska så renodlad skönhetsblogg där man dagligen får följa med bakom kulisserna i min skönhetsvärld. Man får en bra mix av produkttips, inspirationsmakeuper och en inblick i mitt liv som frilansande makeupartist. Man får även ta del av min passion för livet, mina resor och alla de saker jag älskar helt enkelt. Med makeup-lookerna jag gör vill jag inspirera läsarna till att bryta rutiner, våga testa något nytt och ha kul med makeup!

Har du något användbart makeup-artist trick som du tycker vi borde ta del av?
Skillnaden sitter oftast i tekniken. Att ändra sitt verktyg, riktning på hur du lägger en produkt eller byta ut en liten nyans på din bas kan göra jätte skillnad! Läser du min blogg kommer du att finna en del sådana tips;)

Berätta en sak som vi inte vet om dig.
Jag har en superstark intuition vilket innebär att jag känner av otroligt mycket både i vardagslivet och på det spirituella planet. Kan vara en bra tillgång i bland när man jobbar mycket med människor.

Hur sminkar du dig när du vill känna dig extra snygg?
Då gör jag en sotig look med mycket fransar och ljusare läppar. Vill jag göra en renare look men ändå känna mig snygg satsar jag på mycket bryn och ett starkt läppstift i stället!

Om du bara fick välja att bära en makeupdetalj(t.ex läppar, ögonbryn, bas), vilken skulle det vara?
Ett självklart val. Ett par snygga ögonbryn! Finns ingenting i ansiktet som styr mer än ett par välformade bryn, det kan bära upp hela vår karaktär.

Dina tre favoritprodukter just nu?
Gradual Tan in Shower från St Tropez - Jag har aldrig riktigt gillat brun utan sol på grund av doften och känslan. Den här använder man i duschen, låter sitta 3 min och sen sköljer man av! Kräver att man använder den ett par gånger innan man ser resultat men jag älskar den!

Cover Blend concealer från Exuviance - En tunn flytande concealer som täcker ett par mörka ringar superbt! Lägger sig inte i veck och den ger massa vårdande fukt. Använder den alltid både på mig själv och när jag frilansar!

Flashing Volume mascara från Isadora - Antingen älskar man den eller så hatar man den. Har en väldigt speciell borste som jag tycker funkar utmärkt på ett par ganska långa men glesa fransar. Resultatet blir rejält och framhäver verkligen blicken! Guldvärd för mig och min sminkväska!

 

LÄS LINAS BLOGG HÄR!