KAT VON D MAKEUP

Tatueringsgeniet Kat Von D har sedan många år tillbaka drivit sitt omåttligt populära makeupmärke och äntligen kan även vi svenskar ta del av hennes kollektion som nyligen lanserades på Sephora! Vi har ställt några snabba frågor till Kat - om hennes kollektion och om vilka skönhetsprodukter hon bär med sig i handväskan! 

 

Vem är personen som bär din make-up?
Den sak jag är mest stolt över är att Kat Von D Beauty är för alla. Hela linjen riktar sig till alla åldrar, alla färdighetsnivåer, alla hudtyper och smak. Jag tycker att en makeuplinje ska ha mångsidighet och att du inte måste se ut som jag för att kunna bära det.

Vad är ditt bästa skönhetstips?
När det kommer till skönhet tror jag verkligen att det första och viktigaste är att älska sig själv som du är. Med eller utan makeup. Den ska bara förstärka den skönhet som redan finns.

Om du hamnar på en öde ö, vilken skönhetsprodukt tar du med dig?
Jag skulle nog säga min Tattoo Liner. Jag skulle kunna skapa så många looks med bara den här produkten!

Vilka produkter bär du alltid med dig i väskan?
Min eyeliner och mitt röda läppstift.

Hur ser en perfekt festmakeup ut enligt dig?
Den perfekta makeupen är den du känner dig mest bekväm i.

Ditt senaste beautyköp?
Comme des Garcons Wonderwood perfume.

Hur skiljer sig din festmakeup åt från din vardagsmakeup?
Varje dag är en fest för mig - så jag är inte rädd för att bära ett vågat läppstift när som helst!