GET THE LOOK

Blå eyeliner, massor av fransar och naturlig lyster! Vi guidar er till några av vårens hetaste makeuptrender och vilka nyckelprodukter du ska använda för att skapa dem. 

BLÅ ÖGON
Vi hittar de blå ögonen på flertalet av våren och sommarens visningar och vi är inte sena att haka på den coola trenden! Allt från en mer heltäckande skuggning till mindre detaljer och resterande makeup ska hållas relativt enkel med en mjuk bas och ljusa naturliga läppar. Nyckelprodukterna hittar vi i en ögonskuggspalett i blåtonade nyanser från Isa Dora(klick!), en blå penna som kan användas både som skugga och eyeliener från Nyx Cosmetics(klick!), rosatonat läppbalsam från Burts Bees(klick!) och foundation från Clarins(klick!).

 

FYLLIGA FRANSAR
Är det mycket så är det rätt! Nu behöver du inte spara på mascaran och släng gärna på dig ett fylliga lösfransar. Håll resterande makeup enkel och applicera gärna en beige kajal i vattenlinjen för att förstora ögonen och öppna upp blicken! Vi börjar med att applicera den fantastiska "It's so Big" mascaran från Elizabeth Mott(klick!) eller så bygger vi på med lösfransar från Sweed Lashes(klick!). Vi lägger en ljus kajalpenna från Isa Dora i nyansen Blond(klick!) i vattenlinjen och jämnar ut hudtonen och täcker små skavanker med den här krämiga concealern från Nyx(klick!).

 

AU NATUREL
Det är väl ingen som kunnat undgå den naturliga makeuptrenden?! Den ska vara polerad men ändå se helt oansträngd ut. Nyckeln är en naturlig bas med mycket lyster, välfromade bryn, en rosatonad färg på kinderna och svagt färgade läppar. Vi väljer att applicera allt-i-ett produkten Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream från Bare Minerals(klick!) som vår basprodukt. Vi tillsätter sedan NYX flytande highlighterprodukt "Born to Glow" över kindben, under ögonbrynen och över näsbenet och avslutar basen med att lägga ett cremerouge från Youngblood(klick!) på kinderna. Vi väljer att färga läpparna med Ciaté x Olivia Palermos läppstift i nyansen Praline(klick!).

 

FRAM TILL DEN 9/5 HAR BANGERHEAD -20% PÅ HELA SITT MAKEUPSORTIMENT! GÅ TILL KAMPANJEN HÄR(KLICK)!

*Inlägget är producerat i samarbete med Bangerhead.