GET THAT GLOW

Glöm en matt pudrad bas - den naturliga lystern är hetare än någonsin! BYOU har listat några enka knep för att skapa den.

EXFOLIERA
När du exfolierar tar du bort döda hudceller som ligger på ytan vilket skapar en renare och jämnare hud mer mer lyster. Det finns många olika typer av exfolierande produkter - allt från rengöringar till masker och scrubbar. Se till att du väljer en som passar din hudtyp och använd med jämna mellanrum.

ÅTERFUKTA
Se till att ge din hud ordentligt med fukt! Använd ett fuktgivande serum och dagkräm som hjälper din hy att hålla en bra fuktnivå över dagen.

BASEN
Känner du att din vanliga basprodukt inte ger din hud tillräckligt med lyster? Istället för att köpa en ny kan du blanda i några droppar ansiktsolja eller serum - vips så har din foundation fått en glowboost!

HIGHLIGHING
Det är galet snyggt att addera en snygg highligeter till de ställen du vill ge lite extra fokus - så som kindben, näsrygg, och amorbåge. Det finns flytande highligtingprodukter som du kan applicera - antingen som ansiktskräm innan basen, blandat med din basprodukt eller ovanpå. Och sen finns så klart den mer traditionella highlightern i puder eller cremeform. 

SPRAYA PÅ
För att addera en naturlig lyster är ett bra knep att applicera ansiktspray ovanpå din bas! Det är bra att göra för att fixera din foundation men även för att ge din hy en extra fukt- och glowboost under dagen. Välj gärna en variant som innehåller en del olja eller serum.