GENUINE GLOW

I slutet av juni lanserar Estee Lauder en helt ny linje som fokuserar på att skapa en naturlig och glansfri glow. Genuine Glow Collection består av fem olika produkter och vi på BYOU är några av de absolut första som fått möjlighet att testa dem!

Serien består av ett Primer Balm, en färgad läppolja, ett Primer Eye Balm, en Eyelighting Cream samt en Blushing Cream och samtliga produkter innehåller en oljefri formula som utlovar en glansfri glow som ska förfina hudens textur och ton - detta i kombination med uppfriskande färger skapar en ungdomlig, fräsch och naturlig look. Linjen riktar sig till en något yngre målgrupp än varumärkets övriga sortiment och fokus ligger även på enkelheten i att använda dem - detta genom att serien nästan uteslutande består av multi-use produkter. Kollektionen kommer att lanseras exklusivt på Kicks den 27:e juni!

 

För att läsa en mer ingående recension om respektive produkt kan ni hoppa in på Susannes Barnekows blogg här(klick!) eller Lina Ekhs blogg här(klick!).