FÅ DRÖMFRANSARNA MED VÅRA FAVORITMASCAROR

Det finns en uppsjö mascaror att välja bland och vägen till att hitta sin favorit är inte alltid lätt! Vi har gjort det lite enklare för er och valt ut några av våra favoritmascaror!

KAT VON D, IMMORTAL LASH 24H MASCARA
Den här knasiga borsten ger dig full kontroll över skapandet av dina drömfransar och du kan lägga flera lager utan att oroa dig för klumpar. Ett plus är att det är enkelt att komma åt även de minsta fransarna! Pris: 235kr.

LANCOME HYPNÔSE MASCARA
Den här klassikern från Lancôme är berikad med Pro-Vitamin B5 och har en lätt och flytande konsistens som separerar och ger våra fransar en klumpfri volym! Sminkväskans "lilla svarta". Pris: 310kr.

ELLOS MASCARA
Den här mascaran blev snabbt en favorit! Jättenkel att applicera och få jämn och ger både separation och volym. Den lilla borsten kommer åt överallt och vi tycker att den sitter riktigt bra också. Gissa vad den kostar? Bara 69kr.

BENEFIT, THEY'RE REAL MASCARA
En kanonmascara som snabbt bygger volym samtidigt som den separerar fransarna. Toppen på borsten gör det enkelt att komma åt även de minsta fransarna och det är inga problem att applicera flera lager för att nå önskad effekt! Pris: 235kr.

TOO FACED, BETTER THAN SEX
Den här mascaran är perfekt för dig som vill skapa riktigt mycket och intensiva fransar i ett nafs! Tänk bara på att vara försiktig när du applicerar, så att det inte blir för mycket och att den därmed kladdar. Pris: 230kr.